TASTY FRIED CHICKEN ZAANDAM

TASTY FRIED CHICKEN ZAANDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 841 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Fried Chicken Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:14 Vies kip was droog Kipburger leek wel of het uit de wasmachine kwam Langer dan anderhalf uur moeten wachten op het eten
22 sep 2022 om 20:16 Food is fresh and taste so good but the delivery came little bit late like 15 min later after it was scheduled
18 sep 2022 om 19:34 Te laat en koud bezorgd, jammer
17 sep 2022 om 2:01 Bezorging is altijd top. Wanneer je patatfriet besteld krijg je genoeg voor twee personen. De kip is fantastisch, beter dan kfc. Gratis bezorging en minimaal bestelbedrag is ook top.
15 sep 2022 om 0:49 They served raw chicken!!!
14 sep 2022 om 23:07 Top service
7 sep 2022 om 17:42 Niet te pompen! Ouwe meuk slappe patat en burger zo hard als steen
30 aug 2022 om 21:01 Niet te vreten!!!
30 aug 2022 om 20:59 Echt wat is dit slacht zeg. Nog nooit zoiets vies moeten eten. Na 2 happen moeten overgeven want dit is echt zo vies.. je proeft het oude frituurvet en dan ook iets leveren wat we niet hadden besteld, bellen en niet reageren... echt slecht!
28 aug 2022 om 18:16 de beste lekkerste snelste en vriendelijkste bedankt !!
27 aug 2022 om 20:34 Eten was lekker. Het duurde wat langer maar daar hebben ze me netjes over gebeld
26 aug 2022 om 22:39 Lekker gegeten, dank voor de snelle bezorging